اخبار 08 شهریور 1400 - 3 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

علت آتش‌سوزی باغات فریزهند مشخص نیست/کشاورزان خسارت دیده بیمه نبودند

علت آتش‌سوزی باغات فریزهند مشخص نیست/کشاورزان خسارت دیده بیمه نبودند

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نطنز گفت: علت آتش‌سوزی در باغات روستای فریزهند هنوز روشن نیست، اما مشکل اصلی بیمه نبودن کشاورزان خسارت دیده است.

سیف‌الله فرجی درباره آتش‌سوزی چند روز پیش در باغات روستای فریزهند نطنز، اظهار کرد: هنوز منشأ و علت آتش‌سوزی مشخص نیست و موضوع مبهم است. حدود ۱۰ هکتار از باغات مثمر روستای فریزهند طعمه آتش شدند و خسارات زیادی به کشاورزان این روستا وارد شد و درختانی هم که زیاد در آتش نسوخته‌اند بعید است در آینده میوه دهند.

وی افزود: گزارش این آتش‌سوزی را به فرمانداری و سازمان جهاد کشاورزی استان داده‌ایم و برآورد خسارت به شکل تقریبی انجام شده است. محلی‌ها و کشاورزان منطقه باید بیشتر مراقب زمین‌ها و باغات خود باشند تا از بروز چنین حوادثی جلوگیری شود. بیشتر مردم فریزهند ساکن تهران بوده و دارای باغاتی هستند که برخی از این باغ‌ها مالک مستقیمی ندارد، برای مثال یک باغ برای ۴ نفر است به همین دلیل مراقبت از این باغات ضعیف است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نطنز، گفت: صاحب این باغات باید حصار یا دیوار برای باغ‌های خود بسازند تا هر کسی نتواند وارد آن شود یا گردشگران در این باغات آتش درست کنند. پس از آغاز آتش‌سوزی، کشاورزان با کمک کارگران جهاد کشاورزی که در قنوات کار می‌کنند آتش را با تلاش بسیار خاموش می‌کنند. البته وزش باد هم بر افزایش شعله‌های آتش تأثیر گذاشته است.

فرجی تصریح کرد: آتش‌نشانان نیز به محل می‌رسند منتها به دلیل کوچه‌های باریک روستا موفق به عبور با ماشین‌های آتش‌نشانی نمی‌شوند به همین دلیل از طریق پمپ‌های کف‌کِش در نهرهای آب اقدام کردند. کوچه‌های روستای فریزهند ۲ متر بیشتر عرض ندارد و پیشنهادهایی را برای عریض کردن این کوچه‌ها ارائه داده‌ایم.

وی گفت: یک روز کامل برای علت‌یابی این حادثه در فریزهند وقت گذاشتیم، اما با وجود سؤالات زیادی که از کشاورزان کردیم باز هم علت اصلی آتش‌سوزی را پیدا نکردیم و محلی‌ها بیشتر تأکید داشتند گردشگرانی که از بیرون وارد روستا شده‌اند آتشی را که روشن کرده بودند خاموش نکرده‌اند. در این حادثه درختان گردو، زالزالک، مو، آلو و… دچار آتش‌سوزی شدند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نطنز، خاطرنشان کرد: برای جبران خسارت کشاورزان به فرمانداری شهرستان نامه زده‌ایم تا از محل مدیریت بحران استان اقدام کنند. اما بزرگ‌ترین مشکل در اینجاست که کشاورزان خسارت دیده پوشش بیمه‌ای نداشتند به همین دلیل هر کشاورز باید زمین و باغ خود را تحت پوشش بیمه قرار دهد تا در صورت بروز چنین حوادثی کمتر متضرر شوند.

منبع: ايسنا

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *