اخبار 48 12 دی 1400 - 3 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

اگر در قزوین برای واکسن کرونا سردرگم هستید؛ به مرکز تجمیعی مراجعه کنید

اگر در قزوین برای واکسن کرونا سردرگم هستید؛ به مرکز تجمیعی مراجعه کنید

ایسنا/قزوین مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر استان قزوین گفت: نمی‌توان انتظار داشت همه مراکز همه واکسن‌ها را داشته باشد، در حال حاضر سالن بحران استانداری همه نوع واکسنی دارد و اگر مردم با مراجعه به مراکز بهداشت واکسن موردنظر خود را پیدا نکردند به مرکز دیگری بروند یا به مرکز تجمیعی کوثر مراجعه کنند، مردم برای دریافت واکسن حتی به ارمنستان می‌روند بنابراین رفتن به مرکز دیگر برای تزریق واکسن کار سختی نیست.

صفر فیض اللهی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تاکنون بیش از یک‌میلیون و ۹۲۰ هزار دز واکسن کرونا در استان قزوین تزریق‌شده است که از این تعداد ۹۸۱ هزار دز نوبت اول، ۸۵۵ هزار دز نوبت دوم و ۸۴ هزار دز نوبت سوم است، در حال حاضر واکسیناسیون در تمام مراکز خدمات جامع سلامت در سطح استان، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت روستایی از صبح تا ساعت ۱۴ انجام می‌شود.

وی افزود: در هر شهرستان نیز یک پایگاه تجمعی داریم که در ۲ نوبت صبح و عصر کار می‌کند، در شهر قزوین واکسیناسیون در سالن بحران استانداری قزوین واقع در فلکه سوم کوثر تا ساعت ۱۸ عصر و دانشگاه فرهنگیان در ساعت اداری انجام می‌شود، علاوه بر آن هر فرد می‌تواند در ساعت اداری به مراکز بهداشت منطقه خود مراجعه و واکسن دریافت کند.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر استان یادآور شد: ویال واکسن‌های کرونا در برخی از واکسن‌ها ۱۰ و در برخی ۱۶ دز است، بنابراین هر ویالی که باز می‌شود باید ۱۶ یا ۱۰ دز آن به‌صورت کامل تزریق شود با توجه به اینکه هر ویال واکسن باید ظرف ۶ ساعت مصرف شود نباید اجازه دهیم واکسن پرت شود و هر مرکز با توجه به ویال بازشده و با توجه به تعداد مراجعین واکسن تزریق می‌کند.

وی تأکید کرد: نمی‌توان انتظار داشت همه مراکز همه واکسن‌ها را داشته باشد، در حال حاضر سالن بحران استانداری همه نوع واکسنی دارد و اگر مردم با مراجعه به مراکز بهداشت واکسن موردنظر خود را پیدا نکردند به مرکز دیگری بروند یا به مرکز تجمیعی کوثر مراجعه کنند، مردم برای دریافت واکسن حتی به ارمنستان می‌روند بنابراین رفتن به مرکز دیگر برای تزریق واکسن کار سختی نیست.

فیض اللهی بیان کرد: این‌که همه اتفاقات بر اساس خواسته همه افراد رقم بخورد امکان‌پذیر نیست، برای هر دز واکسن ۱۲ دلار هزینه می‌شود به لحاظ اخلاقی نمی‌توانیم واکسن را پرت کنیم باید طوری برنامه‌ریزی کنیم که وقتی یک ویال واکسن باز شود  تمام آن تزریق شود و مردم باید سعه‌صدر داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: ۳۰۰ مرکز در حال حاضر واکسیناسیون انجام می‌دهند و هرکدام انواع واکسن را دارند، اما اگر همه نوع واکسن را می‌خواهید باید به سالن مدیریت بحران مراجعه کنید، در حال حاضر همه نوع واکسن وجود دارد اما با توجه به تعداد واکسن آسترازانکا این واکسن برای نوبت سوم تزریق نمی‌شود و اولویت ما تزریق آن به‌عنوان دز دوم است.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر استان بیان کرد: همه افراد بالای ۱۸ سال که سه ماه از نوبت دوم واکسنشان گذشته باشد مشمول دریافت دز سوم هستند؛ ترجیحاً افراد برای دز سوم همان واکسنی را دریافت کنند که در نوبت اول و دوم تزریق کرده‌اند، اگر واکسن دیگری مدنظرشان است صرفاً می‌توانند پاستوکوک پلاس دریافت کنند؛ در حال حاضر نیز تنها ۸ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان دز سوم را دریافت کردند.

وی یادآور شد: با توجه به همه‌گیری احتمالی امیکرون که دور از انتظار نیست در کنار واکسن مهم‌ترین اصل استفاده از ماسک است، اگر رعایت پروتکل‌ها در استان به ۸۰ درصد نرسد مجدد شاهد ایجاد محدودیت‌های کرونایی خواهیم بود.

منبع: ايسنا

مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *