اخبار 16 مرداد 1400 - 3 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

اجرای ده‌ها طرح پژوهشی و ۳۷۰۰ دوره آموزشی از سوی جهاددانشگاهی استان سمنان

اجرای ده‌ها طرح پژوهشی و ۳۷۰۰ دوره آموزشی از سوی جهاددانشگاهی استان سمنان

  رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: باور داشتن به توان جوانان و نخبگان ایرانی و بهره گیری از این توان، رمز موفقیت جهاددانشگاهی در طول ۴۱ سال گذشته است.

دکترحسن رهایی همزمان با فرارسیدن ۱۶ مرداد، چهل و یکمین سالروز تأسیس جهاددانشگاهی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جهاددانشگاهی با تکیه به روحیه خوداتکایی و خودباوری، در جهت شناسایی و عبور از موانع، تجربه خوبی در بخش های مختلف تولید به دست آورده است که بهره گیری از آن تجربیات، می تواند در جهت توسعه و پیشرفت کشور مفید باشد.
وی افزود: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی، پژوهشی و تحقیقاتی در عرصه تولید، دستاوردهای زیادی را کسب کرده است که در جهت شناسایی راه های اجرایی پشتیبانی و همچنین شناسایی موانع موجود می تواند نقش مهم و اثرگذاری داشته باشد.
رهایی ضمن تشریح فعالیت های مهم جهاددانشگاهی استان سمنان در یکسال گذشته از برگزاری بالغ بر ۳ هزار و ۷۰۷ دوره آموزشی حضوری و غیرحضوری در این استان خبر داد و گفت: در مجموع در یک سال گذشته بیش از ۵۷ هزار و ۸۵۹ نفر به عنوان فراگیر در دوره های آموزشی آزاد و قراردادی جهاددانشگاهی استان سمنان شرکت کردند.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان همچنین گفت: در این نهاد در یک سال گذشته دوره های آموزشی عمومی و تخصصی زبان انگلیسی، کامپیوتر، پزشکی، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کارآفرینی، مهارت های کسب و کار، مشاغل خانگی و… برگزار شده است.
راه اندازی مراکز نوآوری، آموزشی و خدمات تخصصی در یکسال گذشته
رهایی از تأسیس و راه اندازی یک مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی استان سمنان با همکاری سازمان توسعه فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی کشور در سالجاری خبر داد و گفت: در همین راستا دو استارتاپ در حوزه طراحی اپلیکیشن های موبایل و ۳۱ رویداد و کارگاه آموزشی با عنوان صندلی تجربه، رویداد تازه شو، رویداد دیدار در حوزه های کارآفرینی و کسب و کار برای دانشجویان و علاقه مندان این حوزه برگزار شده است.
وی همچنین از اخذ مجوز دو مرکز آموزشی شامل مرکز مهارت پزشکی زیر نظر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مرکز آموزش همکار اداره کل استاندارد استان سمنان در سال جاری خبر داد و گفت: اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانواده، طرح ملی سرباز مهارت و آموزش بیش از ۱۶۰۲ سرباز، برگزاری کلاس ها و آزمون های آنلاین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برای بیش از ۲۰۰۰ دانشجو، برگزاری آزمون استخدامی و ادواری سازمانها و دستگاه های مختلف و قرار گرفتن در سطح بندی نوع B مراکز علمی کاربردی کشور از طرح ها و فعالیتهای شاخص آموزشی در یک سال گذشته بوده است.
اجرای طرح ملی مشاغل خانگی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در استان سمنان
وی از اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان سمنان به عنوان یکی از طرح های شاخص ملی در این استان یاد کرد و گفت: در این طرح که با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در حال اجرا است و بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ نفر در این طرح تحت پوشش قرار می گیرند.
رهایی اضافه کرد: در طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی که در سه مرحله شناسایی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های اشتغال در حوزه مشاغل خانگی در استان، توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار طراحی شده است با انجام مطالعات ملی و بین المللی در خصوص مشاغل خانگی و آسیب شناسی طرحهای گذشته در این خصوص مدلی نوین طراحی شده است.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان در ادامه از اجرای بیش از ۳۰ طرح شاخص پژوهشی و فناورانه در یک سال گذشته خبر داد و گفت: در همین راستا قرارداد همکاری های مشترک با دستگاه های اجرایی استان سمنان جهت انجام طرح های تحقیقاتی در حوزه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، مدیریت، کامپیوتر و الکترونیک، گردشگری، فناورانه، مصالح ساختمانی و مواد معدنی و… انجام شده است.
رهایی از پیگیری ایجاد مراکز نوآوری کویر و فعالیت گروه های پژوهشی برنامه ریزی و گردشگری کویر و مراکز خدمات تخصصی دارای موافقت قطعی در حوزه معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان سمنان در یک سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: بستر سازی برای ایجاد مرکز خدمات تخصصی تولیدات گیاهی، مشارکت با سایر واحد های جهاد دانشگاهی جهت معرفی و ساخت محصولات دانش بنیان، تشکیل گروه تخصصی در زمینه به نژاد دامی، تهیه و آماده نمودن پیش نویس طرح تولید نژادهای پربازده، افزایش باروری و چندقلوزایی و اصلاح نژاد از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پیگیری فاز عملیات اجرایی تولید گیاهان دارویی و… از جمله مهترین طرح های پژوهشی و فناورانه در یکسال گذشته بوده است.
وی همچنین از ذخیره سازی خون بند ناف نوزادان در سطح استان سمنان به عنوان یک خدمات تخصصی خبر داد و گفت: نمایندگی بانک خون بند ناف نوزادان از سال ۱۳۹۲ در استان سمنان راه اندازی شده است که در سال گذشته بالغ بر ۲۰۰ نمونه خون بند ناف نوزادان در استان جمع آوری و ذخیره سازی شده است.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان اضافه کرد: در حوزه آزمایشگاه مصالح ساختمانی و مواد معدنی نیز در یک سال گذشته بالغ بر ۲۱۹ مورد آزمایش قرار داد آزمایش سنگدانه شن و ماسه، سولفات و بتن، تست سولفات و… انجام شده است.
رهایی از پیشرفت فیزیکی ۹۴درصدی فاز اول ساختمان پروژه رویان جهاددانشگاهی استان سمنان در شهرستان مهدیشهر خبر داد و گفت: در یک سال گذشته پیگیری لازم برای تخصیص اعتبارات استانی و ملی جهت تکمیل فاز اول شعبه منطقه ای پژوهشگاه رویان و خرید تجهیزات انجام شده است و در همین راستا پیش نویس و تفاهم نامه طرح اصلاح نژاد دام سبک فی مابین جهاددانشگاهی استان سمنان و پژوهشکده زیست فناوری رویان جهاددانشگاهی اصفهان نیز انجام شده است.
وی همچنین از اخذ مجوز اصولی مرکز مستندسازی و تولیدات چند رسانه ای جهاددانشگاهی استان سمنان در حوزه معاونت فرهنگی خبر داد و گفت: انعقاد قرارداد با شرکت شهرک های صنعتی برای مستدسازی کارآفرینان برتر استان سمنان، برگزاری ۴ اردوی ایران مرزپرگهر، برگزاری وبینار تخصصی وحدت حوزه ودانشگاه و برگزاری کرسی تلاوت وتدبر در قرآن کریم از جمله برنامه های فرهنگی در یکسال گذشته بوده است.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: برگزاری مسابقات دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه های دانشجویی، انجام  طرح های نظرسنجی بررسی مسائل روز جامعه، انتخابات۱۴۰۰، بررسی نظرات مردم درخصوص تعاون و رضایتمندی از خدمات شرکت توزیع نیروی برق، و همچنین انتخاب طرح نظرسنجی بررسی اجرای مفاد حقوق شهروندی در شرکت آب وفاضلاب استان سمنان به عنوان طرح شاخص شرکت آبفای استان سمنان و راهیابی آن به جشنواره پژوهش وفناوری وزرات نیرو از جمله سایر طرح های شاخص فرهنگی در یکسال گذشته بوده است.
مطالب مرتبط
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *