تحقیقات گزارش شده که توسط دادستان منهتن هدایت می شود، بر این موضوع تمرکز دارد که آیا ارز دیجیتال تتر
به گزارش وال استریت ژورنال، برای تامین مالی فعالیت های غیرقانونی، مانند قاچاق مواد مخدر یا تروریسم، یا برای پولشویی از این فعالیت ها استفاده شده است.
به گفته WSJ، در همان زمان، وزارت خزانه داری ایالات متحده در حال بررسی اعمال تحریم ها علیه Tether است.
تحریمها میتواند مانع از تجارت آمریکاییها با این شرکت شود، در درجه اول به این دلیل که گفته میشود ارز دیجیتال آن توسط افراد و گروههای تحریمشده، از جمله دلالان اسلحه روسی و گروه تروریستی حماس استفاده شده است.
پائولو آردوینو، مدیرعامل تتر این گزارشها را به شدت رد کرد و در X پست کرد: «همانطور که به WSJ گفتیم، هیچ نشانهای وجود ندارد که تتر تحت بررسی است. WSJ در حال بازگرداندن صدای قدیمی است. توقف کامل.»
انتقادات گذشته از تتر
در سپتامبر، Consumers’ Research گزارشی منتشر کرد که در آن از تتر، ناشر استیبل کوین USDT، به دلیل عدم شفافیت و عدم انجام حسابرسی کامل از ذخایر دلاری خود، علیرغم وعدههایی که به سال ۲۰۱۷ داده شده بود، انتقاد کرد.
این گزارش، عملیات تتر را به عملیات FTX از هم پاشیده تشبیه کرد و نگرانی هایی را در مورد استفاده ادعایی از آن در دور زدن تحریم های بین المللی، به ویژه در کشورهایی مانند ونزوئلا و روسیه، افزایش داد.
ارز دیجیتال تتر که به عنوان یک استیبل کوین شناخته می شود، بر خلاف ارزهای دیجیتال بی ثبات تر مانند بیت کوین، به ارزش دلار آمریکا گره خورده است. این ثبات باعث محبوبیت تتر در مناطقی می شود که دسترسی به دلار آمریکا محدود یا ممنوع است.
روزانه بالغ بر 190 میلیارد دلار تتر در سطح جهان معامله می شود که آن را به پرمصرف ترین ارز دیجیتال در جهان تبدیل می کند.
در حالی که تتر هرگونه دخالت در فعالیت های غیرقانونی را رد کرده است، این شرکت اقداماتی را برای جلوگیری از سوء استفاده از ارز خود، از جمله شراکت با شرکت هایی که تراکنش ها را دنبال می کنند، انجام داده است.
منبع:crypto.news